Gewijzigde openingstijden van de winkel Bijzonder Gemaakt

Vanaf 1 april zijn de openingstijden van Bijzonder Gemaakt gewijzigd. Op dinsdag is de winkel uitsluitend op afspraak geopend. Mocht u dus op dinsdag langs willen komen, neem dan contact met me op via 0545-479606 of 06-50614731 (Gerlanda) en we spreken een tijd af.

Staat u al voor de deur? Dan hangt daar een bord met informatie en mijn mobiele nummer. Schroom dan niet om contact op te nemen! Ben ik in de buurt, dan kom ik er even aan! Ben ik op pad voor de winkel, dan kunnen we het telefonisch bespreken of een afspraak maken op een andere tijdstip.

En natuurlijk ben ik vanaf woensdag t/m vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur in de winkel te vinden. En daarnaast natuurlijk via email (24/7 open 😉): info@bijzondergemaakt.nl