Mijlpaal: 20 jaar Glas Graveren

Mijlpaal!

We schrijven 1 april 1998, met een map vol info vertrek ik bij de Kamer van Koophandel……Glasatelier Wijchen is een feit.
Maar ja, het staat nu alleen nog maar op papier……23 april 1998 is de opening, nu is het voor z’n echie.
Na veel uitproberen en spelen in het atelier in Ruinerwold bij Han de Kruijf….moet ik nu mijn “kunsten” zelf gaan verkopen.

Een bedrijf aan huis aan de Nieuweweg in Wijchen.
Man, wat was dat spannend! Vol enthousiasme, maar ook met een knoop in mijn maag gaat de deur open. Spiegels, klokken en glaswerk, voorzien van allerlei gravures worden besteld. Zeker in het begin belandde er nog al eens wat in de vuilnisbak, niet tevreden met het resultaat.. dus opnieuw maken!

Na ruim 4 jaar verhuist het atelier in 2002 naar Eibergen….en wordt Het Glasatelier. Wederom een bedrijf aan huis, dit keer aan de Klaashofweg. Een showroom met een aparte “werkplaats”.

In 2012 ga ik daar ook workshops zandstralen geven, er wordt een ruimte voor ingericht( kon ik toch nog een beetje juffie spelen, mijn vooropleiding is de lerarenopleiding textiele werkvormen en kunstgeschiedenis aan de Kunstacademie in Kampen).

In 2015 start ik een tweede bedrijf, samen met Natasja: Het Graveeratelier. Daarvoor hebben we een CO2Laser aangeschaft. Hierdoor kunnen, naast glaswerk en spiegels, ook andere materialen gegraveerd worden. Zoals hout, steen, kunststof, metaal en leer. Een mooie uitbreiding van de mogelijkheden en omdat het zandstralen ondertussen geen geheimen meer voor me heeft, een mooie uitdaging.

Maart 2016, Natasja en ik hebben een winkelpand gevonden aan Hagen 21 in Eibergen en samen verhuizen we de beide ateliers naar de nieuwe stek. Een mooie gelegenheid om de beide ateliers een nieuwe naam te geven…..Bijzonder Gemaakt is geboren!
Helaas vertrekt Natasja om medische redenen in september dat jaar en ga ik alleen verder.

En dan is het augustus 2017, het pand waar ook de winkel gevestigd is, stond te koop…en is verkocht. De nieuwe eigenaren hebben plannen met de winkel….dus ik ga rond kijken.

Veel sneller dan verwacht vind ik een heel mooi winkelpand aan de Misterstraat 91 in Winterswijk. Er volgt een flinke klus om de winkel naar mijn wens te maken….15 oktober 2017 is de opening, prachtig weer en man, wat ben ik trots op het eindresultaat! Een winkel, annex atelier, waar bijzondere geschenken verkocht worden, al dan niet voorzien van een gravure.

En nu is het april 2018: 20 JAAR IN HET VAK!

Een mooie opsomming van 20 jaar, maar ja…ik zou niet staan waar ik nu sta zonder hulp. Heel veel lieve mensen hebben me geholpen om hier te komen. Het zijn er teveel om op te noemen…en stel je voor dat ik iemand per ongeluk vergeet.
Dus voor hen, die me op enig moment geholpen hebben: dank je wel, dikke kus, Gerlanda.

En natuurlijk mijn klanten, zonder hen zou ik hier ook niet staan. Bedankt voor jullie vertrouwen, heel veel persoonlijke verhalen hebben jullie mij verteld. Ik heb geprobeerd deze verhalen te vertalen naar een uniek persoonlijk geschenk.
Ik heb dit met heel veel liefde gemaakt en hoop dat in de toekomst ook weer voor jullie te mogen maken!

Deze klok kreeg ik 20 jaar geleden bij de opening in Wijchen!

20 jaar glas graveren

20 jaar Glas Graveren

20 jaar Glas Graveren

Op 23 april 2018 bestaat Bijzonder Gemaakt( voorheen Het Glasatelier) 20 jaar.
Dat laat ik natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan….dat vraagt om een leuke actie….ik heb er een paar bedacht ;).
We trappen op 23 april af met een actie, die uitsluitend geldig is in de webwinkel van Bijzonder Gemaakt:
https://bijzondergemaakt.nl/webwinkel/

Hoe werkt het?
We gaan aftellen naar zaterdag 28 april……en wel zo:
Op 23 en 24 april 2018 ontvang je 20% korting op je bestelling in de webwinkel.
Niets besteld?…..op 25 en 26 april 2018 ontvang je 15% korting op je bestelling in de webwinkel.
Te laat?…..op 27, 28 en vooruit 29 april 2018 ontvang je 10% korting in de webwinkel.

Wat moet je doen?
Bestel het gewenste artikel, vul bij de kortingsbon: 20 jaar in.
De korting wordt dan verrekend.
Je kunt het gewenste artikel op laten sturen(daar komen natuurlijk wel verzendkosten bij), maar ook in de winkel ophalen. Voor de gewenste korting moet je wel op het juiste moment bestellen.

WINKEL IN WINTERSWIJK GEOPEND

Na maanden van hard werken is de winkel aan de Misterstraat 91 te Winterswijk sinds 18 oktober 2017 geopend.
80 m2 gevuld met bijzondere geschenken in elke prijsklasse.
Net als in Eibergen is ook hier het atelier geintergreerd in de winkel.
Naast de bekende collectie ook heel veel nieuwe cadeauartikelen, de moeite waard dus om een kijkje te komen nemen.
Voor elke klant ligt er een bijzonder geschenkje klaar(zolang de voorraad strekt).
Graag tot ziens op het nieuwe adres!

Winkel in Eibergen GESLOTEN

Vanaf 25 september 2017 is de winkel in Eibergen gesloten.
Half oktober opent Bijzonder Gemaakt haar winkel aan de Misterstraat 91 in Winterswijk.
Heeft u in deze tussenperiode een bijzonder geschenk nodig? Neem dan even contact met me op: 06-50614731 0f via email: info@bijzondergemaakt.nl
Dan bespreken we de wensen en de mogelijkheden en zorg ik dat het cadeau op tijd klaar is.

Info over de verhuizing van Bijzonder Gemaakt

Na deze week gaan de rommelige weken beginnen. Dus….nog een leuk cadeautje nodig? Kom dan deze week nog even langs…dan is er nog keuze genoeg.
As weekend wordt het grootste deel van de spullen verhuisd naar Winterswijk( volgend weekend is het kermis in Eibergen).
Tot 29 sept. kunnen er nog gravures gemaakt worden in Eibergen, de keuze uit artikelen zal alleen beperkter zijn.

Bijzonder Gemaakt gaat verhuizen!

Na anderhalf jaar met heel veel plezier aan Hagen 21 de winkel gerund te hebben, is het tijd voor een volgende stap.
Tot eind september zal Bijzonder Gemaakt gevestigd zijn aan Hagen 21 en kunt u daar terecht voor uw opdrachten. Vanaf half oktober openen we de deur aan de Misterstraat 91 in Winterswijk.

Een leuke bijkomstigheid is dat er in de winkel aan de Hagen op heel veel artikelen 50% korting geldt.

Meer informatie volgt.

Gewijzigde openingstijden van de winkel Bijzonder Gemaakt

Vanaf 1 april zijn de openingstijden van Bijzonder Gemaakt gewijzigd. Op dinsdag is de winkel uitsluitend op afspraak geopend. Mocht u dus op dinsdag langs willen komen, neem dan contact met me op via 0545-479606 of 06-50614731 (Gerlanda) en we spreken een tijd af.

Staat u al voor de deur? Dan hangt daar een bord met informatie en mijn mobiele nummer. Schroom dan niet om contact op te nemen! Ben ik in de buurt, dan kom ik er even aan! Ben ik op pad voor de winkel, dan kunnen we het telefonisch bespreken of een afspraak maken op een andere tijdstip.

En natuurlijk ben ik vanaf woensdag t/m vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur in de winkel te vinden. En daarnaast natuurlijk via email (24/7 open 😉): info@bijzondergemaakt.nl

10% korting in de webwinkel van 22 t/m 28 mei 2017

Bijzonder Gemaakt sluit deze week van 22 tot 28 mei even haar deur.
Hoewel de deur van de webwinkel natuurlijk 24/7 geopend is, kan ik door afwezigheid geen opdrachten maken en versturen in deze week. Mocht u wat willen bestellen in de webwinkel, kan dat natuurlijk. Op opdrachten geplaatst in de webwinkel tussen 22 en 28 mei ontvangt u zelfs 10% korting. Vul bij de bestelling bij coupons de code: Meivakantie in en deze korting wordt verrekend. De opdrachten worden wel na 28 mei gegraveerd en zo nodig verstuurd.

Hulshof chocolaterie

Eerste project samenwerking Het Glasatelier en Alwine Glas In Lood

Na het tv programma Helden en Herrieschoppers hebben Alwine de Raad en ik de koppen bij elkaar gestoken en ons eerst gezamenlijke project was een feit.

Voor Hans Hulshof van Chocolaterie Hulshof hebben we deze raamhanger gemaakt, geheel in stijl met een greep uit zijn bonbonassortiment, zijn logo en chocoladekleurig glas.

TC Tubantia heeft er vrijdag 24 jan 2014 aandacht aan besteed in een heel uitgebreid artikel.

Benieuwd: http://www.tubantia.nl/regio/achterhoek/glaskunstenaars-vinden-elkaar-in-uithangbord-1.4188526#.UuFK7KICBqM.facebook