Webwinkel

Welkom bij de Webwinkel van Bijzonder Gemaakt.

Op zoek naar een geschenk met een persoonlijk tintje, dan bent u hier aan het juiste adres! Mijlpalen in een mensenleven laat je niet zomaar voorbij gaan, daarbij hoort een passende herinnering. Kijkt u rustig rond in de Webshop; u doet vast leuke ideeën op.

Het werkt heel eenvoudig. Heeft u het artikel naar wens gevonden, volg dan de stappen op de pagina. Vul uw persoonlijke boodschap, namen en/of data in, deze gegevens zullen dan d.m.v. zandstralen of door de CO2laser op het artikel gegraveerd worden. Zo maakt u van een “gewoon” geschenk een uniek cadeau!

Staat uw idee er niet tussen? Neem dan contact met me op onder het blokje “maatwerk”.
Ik weet zeker dat we samen tot een mooi persoonlijk geschenk komen! De bestelling kan afgehaald worden in het atelier of opgestuurd worden via PostNL. Uiteraard worden de artikelen met zorg verpakt, het gaat tenslotte om breekbaar materiaal. Bij een besteding van €100.- of meer, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Vaak wordt er gevraagd naar de levertijd. De bestellingen worden in eigen atelier gegraveerd. Dit heeft tijd nodig. Natuurlijk is een glas met naam sneller gegraveerd dan bv een spiegel met een afbeelding. Reken op een levertijd van maximaal 5 werkdagen, vaak is het al eerder in huis.
Is het een spoedbestelling, bel 06 50614731 of email( info@bijzondergemaakt.nl) me dan even, dan kijken we wat we kunnen regelen.