Workshops glas bewerken

footer-image-2

Zin in een creatief uitje met vrienden, collega’s of familie? Test je skills achter de zandstraalkast. Al vanaf 4 personen boekt u een van de workshops glas bewerken bij Bijzonder Gemaakt Eibergen en wordt u zelf een vakman of vakvrouw.
Inspiratie nodig? Kies voor een luxe karaf of trendy vaas, een royale sierschaal, een sfeerlicht of functionele spiegel. Maatwerk om jezelf cadeau te doen of een ander mee te verrassen natuurlijk. Want met een persoonlijke gravure wordt elke gift een onbetaalbaar bezit.

workshop voor een echt ambacht

Zandstralen is een vak apart. Toch kan iedereen ambachtelijk aan de slag als graveur. Tijdens een exclusieve workshop in het glasatelier leert Gerlanda Bijlholt cursisten leuke tips, die je meteen met eigen handen kunt toepassen.  Gerlanda: “Tijdens de workshop kun je meteen aan de slag want ik heb het voorbereidende werk al gedaan. Met begeleiding van mij, maakt iedereen een gravure naar eigen wens, op een glasobject naar eigen smaak. Ik vind het altijd fantastisch te zien hoe mooi het wordt.”

van beginner tot gevorderde

Bij Bijzonder gemaakt komen verschillende groepen voor workshops: personeelsuitjes, meidenavonden, vrijgezellenfeestjes, familie-uitjes, reünies. Vanzelfsprekend kun je ook individueel deelnemen aan een workshop , als beginner of als gevorderde.
Deelnemers aan de workshop nemen hun gravure mee naar huis voor zichzelf of als cadeau.

hoe werkt het?

footer-image-1

  • We beginnen met koffie, huisgebakken lekkers en een stukje theorie. Gerlanda Bijlholt vertelt over het vak van de glasgraveur, het werkmateriaal en de geavanceerde apparatuur. Cursisten gaan onder haar leiding aan de slag met computergestuurd gereedschap en kruipen zelf achter de zandstraalkast, om een unieke creatie van glas tevoorschijn te toveren.
  • De workshop Zandstralen vindt op afspraak plaats in de avonduren of op zaterdagmiddag, in overleg zijn ook andere dagdelen mogelijk. Prijzen: vanaf 25 euro per persoon, inclusief koffie vooraf.
  • Deelnemers (minimaal 4) graveren elk één sier- of gebruiksvoorwerp. Compleet met eigen logo, naam of een decoratie naar wens.
  • Iets voor jou? De workshop Zandstralen leent zich perfect voor een actief uitje met vriendinnen, als onderdeel van een reünie, personeelsfeest, teambuilding of vrijgezellenavond. Alle workshops worden in overleg samengesteld. Informeer gerust naar de mogelijkheden.