Workshop mogelijkheden

Een aantal mogelijkheden op een rijtje:

Workshops

€25 t/m €40.-:

Zoek op de foto’s een artikel uit, waar de voorkeur naar uitgaat. Per prijsklasse zijn er een aantal keuzemogelijkheden. Vertel mij wat je er graag op wilt zetten, dat kan een strak omlijnd plan of slechts een ideetje zijn. Samen maken we er iets moois van. Graag hoor ik minimaal een week van tevoren wat je wilt maken, dan kan ik het voorbereidend werk doen. Kunnen we tijdens de workshop meteen aan de slag.

Staat jouw artikel niet op de foto’s, vertel  me wat jij graag wilt maken. Bijzonder Gemaakt staat voor maatwerk, ook bij haar workshops.

Workshop Kristallen hanger

€25.-

Deze workshop kan geboekt worden vanaf 2 personen en zal ongeveer 1 à 1½ uur duren (afhankelijk van de gravure die je erop wilt zetten). Aangezien het een heel klein artikel is (doorsnede van de hanger is 3 cm) zal het zandstralen een fluitje van een cent zijn. Daarom zul je bij deze workshop ook zelf je tekening in het tekenprogramma op de computer maken. Met mijn hulp gaat dat zeker lukken. Wat kun je erop zetten? Op de foto staan al wat voorbeelden, maar nog leuker is iets zelf bedenken.  Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp je eigen unieke hanger.

Workshop Tea For One

Tea For One.

Even tijd voor jezelf. Hoe leuk is het om dat geheel in stijl te doen?
Kom tijdens deze workshop jouw eigen Tea For One set maken.
Hoe ziet de workshop eruit?
Op de volgende artikelen ga jij een gravure naar wens zandstralen:
1 theeglas, waarop je bv. je naam kunt zetten
1 vaasje voor een enkele bloem, gezandstraald met elk gewenst patroon.
3 vierkante schaaltjes waar je de afbeelding zoals op het voorbeeld kunt zetten of met een eigen idee komen.
Deze artikelen worden geplaatst op een houten plateau.
Natuurlijk neem je ze niet kaal mee naar huis, maar zullen de schaaltjes gevuld worden met een paar bonbons van Hulshof, een paar lekkere roomboterkoekjes, verschillende zakje thee en voor in het vaasje een echte bloem.

Oftewel, je bent helemaal klaar voor je eerste Tea For One.

De kosten bedragen €34.50

Workshop Combi spiegel/glas

€49.-

Bij deze workshop maken we d.m.v. zandstralen een gravure op de spiegel, het vierkante schaaltje en de olielamp. Wat zet je daarop? Dat mag je zelf weten. Vertel me jouw ideeën en samen komen we vast tot een mooi geheel!

Workshop klokken

€49.-

Kies één van de vier spiegels, waar we samen een klok van gaan maken. Je mag natuurlijk dezelfde klok maken als op het voorbeeld, maar veel leuker is, om zelf iets bedenken. Geef mij jouw ideeën door, ik doe het voorbereidend werk, en jij gaat aan het eind van de workshop met een zelfontworpen klok naar huis. Hoe leuk is dat?

 

Andere ideeën of plannen, neem contact met me op, samen komen we tot een passende workshop!

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.